Fikmin # Nu Nyirorot #

Ieu mah lain bohong, tapi kanyataan nu saujratna. Kamari basa hate keur kakalayangan di awang-awang nu ditalitimbaan ku benang katresna, di handap aya mojang nu ngapungkeun langlayangan cinta. Pas amprok di mega malang, rek dibandring kalah ngolembar semu nu hambar. Terus diudag-udag, kalah diulur, digolongan, les teu katingali deui. Angin leler, tungtungna hate nyirorot ka handap. Dinu iuh-iuh tangkal kasmaran, kasampak hunyuran nu masih beureum dipapaes ku kembang warna-warni. Aya haseup kaluar lalaunan pinuh ku kecap, “di dieu geus kakubur rasa cinta nu can mekar sampurna, tapi bakal sirungan deui mun aya nu nyiraman ku kembang kaasih….”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s


%d blogger menyukai ini: